6 Mart 2013 Çarşamba

Sony Xperia Z'nin Türkiye Fiyatı Açıklandı



Sony’nin yeni amiral gemisi niteliğindeki akıllı telefonu Sony Xperia Z ülkemizde bazı online satıcılar tarafından listelenmeye başladı. Üstün donanımsal özellikleri ve suya karşı olan dayanıklılığı ile dikkat çeken Sony Xperia Z’nin daha önceleri ülkemizde ne gibi bir fiyattan satışa sunulacağına dair tahminler bulunuyordu.
Tahminler doğrultusunda Sony Xperia Z’nin yaklaşık olarak 1500-2000 lira olacağı konuşuluyordu. Uygun bir fiyattan çıkma olasılığı düşük olan cihazın fiyatı bazı online mağazalarda şimdiden listelenmeye başladı. Ön siparişte olan Sony Xperia Z’nin şu anki fiyatı ülkemizde KDV dahil 1999 lira olarak listenmiş durumda. Bu fiyata ön sipariş yapmanız durumunda cihazın mart ayı içerisinde elinize ulaşacağını da belirtelim.
Tahminler doğrultusunda fiyatı incelediğimiz zaman az çok tahmin edilenin ortaya çıktığını görüyoruz. Sony Xperia Z’nin oldukça sağlam özellikler barındıran bir cihaz olduğu ve bu fiyatı hak ettiği bir gerçek. Uygun bir fiyat olmasa bile Sony Xperia Z için ön görülen bu ücretin normal olduğunu belirtelim.

0 yorum:

Yorum Gönder